Camperplaats Waterloo
Voor liefhebbers van het Frieseimage
platteland

Welkom in Zuidwest-Friesland

Camperplaats Waterloo

Boeren Camperplaats Waterloo 2007-2024 heeft 10 ruime, groene – deels verharde – plekken die alle zijn voorzien van stroom (voldoende lange stroomkabel nodig). Er is 1 toilet aanwezig. Alle verdere voorzieningen voor de camperaars zijn rondom de boerderij aanwezig.
Kleinschalig, basis, gezellig en gastvrij
U bent van harte welkom!
Wat we te bieden hebben

Camperplaats en meer

Onze camperplaats

Onze camperplaats biedt een uitvalsbasis voor liefhebbers van rust, natuur en watersport. Met ruime staanplaatsen waar u kunt genieten van de vrijheid van het camperen.

Onze boertiek

Melkmeisje Jacqueline is verzot op mooie streekproducten. Ontdek haar mooie aardewerk boetiek, handwerken, lekkernijen en meer in de boertiek (webshop)

Onze boerderij

Sinds 1988 wordt op de familieboerderij in Ypecolsga geboerd door Albert en Jacqueline Aukes. De koeien  grazen in de weilanden naast de boerderij. Drie keer per dag worden de koeien door de melkrobot gemolken.

Our Farm Benefits

Waarom mensen kiezen voor Camperplaats-Waterloo

"We hebben genoten van de mooie omgeving, prachtige wandelingen met weidse uitzichten, en bezoekjes aan Woudsend en Balk. Deze camperplaats is zoals een camperplaats hoort te zijn, niets teveel en niets te weinig en alles uitstekend verzorgd voor een prima prijs." -LJ-lifetime

Nieuwe producten

(binnenkort online)
Zoveel te ontdekken

Bekijk wat er te doen is bij ons in de regio

Ontdek de charme van de Friese dorpen, de rijke historie en de ongerepte natuur. Of u nu wilt ontspannen aan de waterkant, fietsen langs de bloeiende velden, of de zeilen hijsen op de nabijgelegen meren, onze campercamping biedt voor ieder wat wils. Kom en ervaar de gastvrijheid van Zuidwest Friesland en maak onvergetelijke herinneringen in deze unieke hoek van Nederland.

Camperplaats Waterloo is een camperplaats gelegen in Ypecolsga in de provincie Friesland, Nederland.

Snel menu

Laatste producten

Contact

(+31)514591266
info@camperplaatswaterloo.nl
Nummer 19, 8554 RD Ypecolsga